verhuur en bemiddeling RBZ

Verhuur & bemiddeling

Verhuur en bemiddeling op maat

Verhuur en bemiddeling houdt in dat u de verhuur van uw onroerend goed uitbesteed. Dit is een voor de hand liggende optie. Iedere verhuur vraagt immers om een specifieke aanpak en RBZ levert maatwerk. Wij zijn op de hoogte van de wetgeving, beschikken over een groot bestand aan woningzoekenden en zijn op de hoogte van de marktsituatie in Maastricht en omgeving. Om te komen tot een optimale huurprijs en de juiste kandidaat gaan wij als volgt te werk:

1: Opname

Succesvolle verhuur begint met een uitgebreide opname van het te verhuren pand.
Alle eigenschappen en bijzonderheden van de woning worden opgenomen. Er worden tevens foto’s gemaakt en eventuele wensen of eisen ten aanzien van kandidaten worden besproken.

2: On- en offline presentatie

Na het in kaart brengen van uw wensen en de opname van het pand kan deze gepresenteerd worden. De eerste indruk is ook bij verhuur ontzettend belangrijk en RBZ draagt zorg voor mooie foto’s, correcte informatie en een uitnodigende presentatie. Uw woning wordt, naast onze eigen website, ook aangeboden via verschillende online verhuurplatforms. Uiteraard zal de woonruimte ook worden aangeprezen middels een raamadvertentie in onze etalage.

3: Matchen en screenen

RBZ zoekt de juiste kandidaten voor uw woning. Wij zorgen voor een screening en houden rekening met de woonwens van de huurder en de eisen van u als verhuurder. Indien gewenst leggen we geschikte kandidaten eerst aan u voor.

4: Bezichtigen

Na het selecteren van de juiste kandidaten zullen er bezichtigingen worden ingepland. RBZ is flexibel en beschikt over de nodige ervaring.

5: Afwikkeling

Na het vinden van de juiste kandidaat en een geslaagde bezichtiging wikkelt RBZ alles af. Wij dragen zorg voor een correcte oplevering, doen de eind- en begininspectie, stellen de huurovereenkomst op, informeren de huurder over eventuele bijzonderheden en doen de sleuteloverdracht.

FLEXIBELE DIENSTVERLENING

Naast verhuur & bemiddeling bieden wij ook vastgoedbeheer. Regio Beheer Zuid is flexibel in haar dienstverlening en we kijken graag samen met u naar de dienstverlening die bij u past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

profielfoto
Top